ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

  1. Αρχική
  2. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Λίγα λόγια για την εταιρεία

 

Η ΜΕΤΑΛΛΟΔΟΜΗ ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το έτος 1995 και έκτοτε η εξέλιξή της ακολουθεί ανοδική πορεία. Η εταιρεία δραστηριοποιείται κυρίως στην κατασκευή μεταλλικών προϊόντων και ειδικότερα στην παραγωγή σχαρών καλωδίων και εξαρτημάτων αυτών – συστημάτων στήριξης – ενδοδαπέδια κανάλια – συστήματα στήριξης φωτοβολταικών.

 

Στρατηγικός στόχος της εταιρίας είναι η κάλυψη των αναγκών του κατασκευαστικού κλάδου και του τεχνικού κόσμου γενικότερα στην Ελλάδα και το εξωτερικό με προϊόντα υψηλών προδιαγραφών & ποιότητας, με άρτια τεχνική υποστήριξη και ταχεία εξυπηρέτηση.

 

Η εταιρεία έχει ιδιόκτητο εργοστασιακό χώρο 5.000m2 στην Βιομηχανική Περιοχή Οινοφύτων , ενώ τα γραφεία της διοίκησης και οι κεντρικές αποθήκες της εταιρίας είναι στο κέντρο των Αθηνών για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.

 

Οι επενδυτικές  κινήσεις της εταιρίας συνεχίστηκαν αδιαλείπτως με την εγκατάσταση πλήρους αυτοματοποιημένης γραμμής παραγωγής το 2001 και   2006 με την προσθήκη μιας επιπλέον γραμμής παραγωγής  το δε  έτος 2020 ενισχύθηκε με επιπλέον σύγχρονα μηχανήματα για την βελτίωση της παραγωγής της με νέες επενδύσεις σε τεχνολογίες αιχμής και δυνατότητα μεγαλύτερης παραγωγής .

 

Για όλα τα ανωτέρω η ΜΕΤΑΛΛΟΔΟΜΗ ΑΒΕΕ, εγγυάται κορυφαία ποιότητα και αξιοπιστία τόσο των προϊόντων της όσο και των παρεχόμενων υπηρεσιών της.

 

Η Μεταλλοδομή ΑΒΕΕ σήμερα κατέχει την ηγετική θέση του κλάδου στην ελληνική αγορά, ενώ παράλληλα με τις νέες της επενδύεις αυξάνει δυναμικά τις εξαγωγές της στα Βαλκάνια, την Ευρώπη, τα Μεσογειακά και Αραβικά κράτη.

 

Βασικός στόχος της εταιρίας είναι η παροχή ποιοτικών προϊόντων με γνώμονα - τον πρακτικό σχεδιασμό – την αυξημένη αντοχή – την εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση – τον ελάχιστο χρόνο παράδοσης – τις ανταγωνιστικές τιμές.

 

Με βάση τα παραπάνω η εταιρία δικαίως «κέρδισε» και έχει σαν σημαντικότερους πελάτες τους :

 

Κλάδος ηλεκτρικής ενέργειας : ΔΕΗ Τηλεπικοινωνίες: ΟΤΕ – COSMOTEWINDVODAFONEINTRACOM Βαριά βιομηχανία :Τσιμέντα ΤΙΤAN - ΕΛΒΑΛ – ΧΑΛΚΟΡ- ΒΙΟΧΑΛΚΟ Διυλιστήρια: SHELL- MOTOR OIL- EKO Κατασκευαστικές : METKA - J&PTERNA - ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΛΥΜΠIΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ Ξενοδοχεία και άλλα: GRECOTEL - HYATT REGENCEY - CASINO LOYTRAKI - MALL ATHENS

 

Για την επίτευξη των παραπάνω στόχων, καθοριστικοί παράγοντες είναι : ο σωστός σχεδιασμός και η επιλογή του συστήματος, που συμβάλλουν καθοριστικά στην οικονομοτεχνική απόδοση της εγκατάστασης.

 

Ειδικευμένα στελέχη και προσωπικό της εταιρίας παρέχουν άριστη υποστήριξη προ και μετά την πώληση, παρέχοντας λύσεις άμεσα σε όλα τα θέματα τεχνικά και άλλα, λαμβάνοντας υπ` όψιν πάντα τις επιθυμίες του πελάτη και τις ανάγκες (προδιαγραφές) της εκάστοτε μελέτης του έργου. Έτσι η ΜΕΤΑΛΛΟΔΟΜΗ ΑΒΕΕ συνεισφέρει σημαντικά στην σωστή και οικονομική απόδοση του έργου, διατηρώντας σε χαμηλά επίπεδα το κόστος τους, προτείνοντας λύσεις για την γρήγορη και εύκολη τοποθέτηση και συντήρηση των υλικών και του συστήματος, σε συνδυασμό πάντα με το παρεχόμενο εκ μέρους της ταχύτατο service.

 

Τέλος, η εμπιστοσύνη πού περιβάλλουν την εταιρία στην Ελλάδα και το εξωτερικό αναγνωρίζοντας την αξιοπιστία της οι μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρίες, δημόσιες και ιδιωτικές επιχειρήσεις και οργανισμοί, οι σημαντικότερες βιομηχανίες καθώς και οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις εμπορίας ηλεκτρολογικού υλικού, εκτός του ότι είναι τιμή για την ΜΕΤΑΛΛΟΔΟΜΗ ΑΒΕΕ, ταυτόχρονα είναι και εγγύηση για τους πελάτες της

 

 

ΜΕΤΑΛΛΟΔΟΜΗ Α.Β.Ε.Ε